2014. január 30., csütörtök

Végre hó!


Ugyan lassan február, de végre a tél is kegyeskedett megérkezni. Hosszasan tépelődtem, hogy visszasírjam-e az eddigi tavaszi langyot, vagy örüljek, hogy valahol még létezik a természet rendje, csak aludt egyet. Talán. Arra a következtetésre jutottam, hogy a hó egy fehér, puha, hideg, de mindenekelőtt dolog. Szóval most inkább lelkendezek, és elviselem a lefagyott orrot-kezet-lábat.
Minden évszaknak van egy nélkülözhetetlen hangulata.
Forrás: http://wondergressive.com/absolute-zero-no-longer-absolute/1-1293036652-frozen-man/
Igen, ilyen is, de most nem erről van szó. Én most nagyon pozitív leszek, és ezt az érzést hangulatbombával szemléltetem.
Forrás: http://www.greatnorthernprepper.com/wp-content/uploads/2013/11/house-in-winter.jpg
Forrás: http://sifakaoshi.net/wp-content/uploads/2012/11/winter-season-room.jpg
Így hát, bekuckózva a tévé előtt elgondolkoztam cseppet, és összeszedtem a kedvenc, téli hangulatot árasztó könyveimet és filmeimet.
 
Szerintem mondanom sem kell, hogy miért ez a legnagyobb kedvenc. Az egyik legjobb mese a világon. Kíváncsi vagyok, hogy velem együtt hány ezer gyerek nézte még meg, hogy van-e valami a szekrényükben.

Forrás: http://www.femforgacs.hu/userfiles/Image/2012-08-19/borítók2.jpg
Főleg a Falon történő, hideg részek miatt tettem be. Ha az embernek sok ideje van, néhány filter teával, és egy pokróccal remek ötlet ennek nekiülni.
Nekem ez a film maga a karácsony. Annyira karácsony, hogy mikor decemberben megnéztem, majdnem sírva fakadtam. Gyönyörű mese, és a látvány magával ragadó. Nem hiába mondták annak idején, hogy az apukáknak is készült. :)
Én magabiztosan kijelenthetem, hogy nem szeretem a romantikus vígjátékokat, mert nem csak Dunát lehet velük rekeszteni. Tiszát, Drávát, Tigrist és Eufráteszt. De ez egy nagyon kedves, és szórakoztató film, magáról az életről. Á lá nature. :)
Nagyon nagy kedvenc. Az eddigi legaranyosabb mese, amit láttam, nyilván, van, akinek a gyomra nem veszi be, de az ne nézze, ennyi. Hallottam róla jót is, rosszat is, de az én véleményem szerint ez a Disney legjobb munkája, ha az utóbbi éveket nézzük. De még milyen jó, hogy lassan jön a Star Wars!
Vicceltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése